[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ex-ministrul Apărării a decis pentru cine va vota la 20 mai: „Are competențele necesare pentru a fi la șefia capitalei”
15 Mai

Fostul Ministru al Apărării, Victor Gaiciuc, vede candidatura lui Ion Ceban cea mai potrivită pentru funcția de Primar General al Capitalei, informează CURENTUL.

„Îl voi vota pe Ion Ceban. Îmi creează impresia că are competențele necesare pentru a fi la șefia Capitalei. El este omul care a renunțat la funcția de deputat în favoarea celei de consilier municipal. După trei ani de lucru la primărie el cunoaște toate aspectele șubrede ale Chișinăului și, în plus, sunt ferm convins, dacă el câștigă alegerile, se va dedica totalmente funcții și rezolvării problemelor chișinăuienilor. Cu atât mai mult că următoarele alegeri vor fi peste un an. El va trebui să îndreptățească încrederea acordată de popor și președinte”, a declarat Victor Gaiciuc.

Mai mult decât atât, în opinia ex-ministrului, candidații care ar putea să-i facă concurență lui Ion Ceban în turul doi ar fi Silvia Radu sau Andrei Năstase.

În septembrie 2017, președintele Igor Dodon l-a recomandat pe Victor Gaiciuc la funția de Ministru al Apărării. Anterior Victor Gaiciuc a deținut această funcție în perioada 2001-2004.

Dumitru Garcaliuc

Inapoi la arhiva noutaților