[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ex-ministru și pretendent la funcția de deputat, despre circumscripția în care va candida: Aici a fost, este și îmi va fi viața mea
5 Ianuarie

Ex-ministrul Apărării, Vitalie Marinuță a anunțat că, a depus actele de înregistrare a grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor susținătorilor pentru a candida la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în circumscripția uninominală nr. 19, Ivancea, informează CURENTUL.

„Eu sunt de baștină și locuiesc în satul Holercani, raionul Dubăsari, care face parte din această circumscripție. Aici m-am născut, aici îmi este casa, aici îmi sunt înmormântați buneii, tata și toți frații și surorile lui. Aici am pus prima data mâna pe carte, îndemnat de părinții mei, care au fost profesori; aici mi-am făcut primele bătături la picioare, alergând ca toți copii desculță prin stradă; aici, la 14 ani mi-am făcut primul meu salariu, lucrând din greu la încărcat tutun; aici m-am îndrăgostit pentru prima data; de aici îmi este și iubita mea soție Maria. Aici a fost, este și îmi va fi viața mea. Eu intru în această competiție electorală, susținut de colegii din Partidul Verde Ecologist și de oameni simpli, fără apartenență politică cu scopul de a învinge și a reprezenta în final pe toți locuitorii din această circumscripție, care cred în democrație, care țin la meleagul său natal, la bătrânul Nistru, care doresc o viață mai bună aici, acasă, pentru ei și moștenitorii lor aici. Mulțumesc din suflet tuturor celor ce m-au încurajat să merg în această competiție, colegilor și susținătorilor! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Marinuță, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților