[ X ]
[ X ]
[ X ]
Este om de afaceri, dar și specialist în biotehnologie. Ceslav Ciuhrii, despre interesul său pentru medicină
20 Martie

Omul de afaceri Ceslav Ciuhrii are studii în domeniul științific și o perioadă a lucrat în acest domeniu în România. Despre aceasta, omul de afaceri a vorbit în cadrul unui interviu pentru unimedia.info, transmite CURENTUL.

Ceslav Ciuhrii spune că a absolvit Universitatea de Stat, Facultatea Biologie, Specialitatea Microbiologie și Virusologie.

„În afaceri am intrat în 1998, după ce am terminat USM, Facultaea Biologie, Specialitatea Microbiologie și Virusologie aici, în Chișinău, lucrând apoi în România, pentru dezvoltarea produselor farmaceutice, pe care tatăl meu le-a inventat. M-am ocupat de realizarea studiilor de cercetare necesare pentru a lansa pe piață medicamentele noastre, iar în paralel am continuat să merg la Congrese și conferințe în medicină. Am și o reușită personală la intersecția dintre domeniul academic și afaceri: am luat doctoratul în medicină, în 2010, cu o teză axată pe tehnologia de obținere a unui preparat pe care firma noastră îl produce. Sunt deci un specialist în biotehnologie, care a devenit în decursul timpului un om de afaceri”, a spus Ceslav Ciuhrii.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților