[ X ]
[ X ]
[ X ]
Echipa Partidului „ȘOR” din raionul Orhei continuă să renoveze drumurile din sate
19 Iulie

O nouă promisiune îndeplinită de echipa Partidului „ȘOR”, din raionul Orhei. Un drum important din satul Seliște, din comuna cu același nume, a fost renovat și inaugurat. Localnicii sunt extrem de mulțumiți de schimbările semnificative care au loc în localitatea lor și care sunt realizate la inițiativa lui Ilan Șor, care și-a propus să modernizeze toate satele din raion.

„Până nu demult, drumul era plin de gropi, acum e foarte bine. Avem și lumină pe străzi, suntem foarte mulțumiți. Bravo lui Ilan Șor!”, a menționat un locuitor al satului Seliște.

„Îi mulțumim dlui Ilan Șor că avem drumuri bune și iluminate. Până nu demult, trebuia să încălțăm galoșii și cizmele de cauciuc, ca să mergem pe acest drum. Acum este foarte bine”, a spus o localnică.

„Nu avem cuvinte să-i mulțumim domnului Ilan Șor. Drumul este aproape ca la oraș. De-o dragoste să mergi pe el. Putem să ne plimbăm cu cărucioarele, bătrânii se deplasează mai ușor la biserică”, a spus o altă femeie.

Potrivit primarului comunei Seliște, Andrei Galesco, drumul renovat din satul Seliște are o lungime de peste un kilometru și o lățime de 3,5 metri. Costul lucrărilor este de 1,7 milioane de lei.

„Acest drum a fost necesar de mult timp. În scurt timp, traseul va fi unit cu satul Lucașeuca din comună, iar microbuzul care merge la Orhei va traversa ambele localități. Ne bucurăm că am reușit să implementăm acest proiect”, a menționat primarul Andrei Galesco.

Prezent la evenimentul de inaugurare a drumului, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a menționat că echipa Partidului „ȘOR” va continua să modernizeze satele din raionul Orhei, pentru a le oferi perspectivă.

„Orheiul se va extinde, este inevitabil acest lucru. Satul Seliște, care e mai aproape de oraș, are mai mulți localnici decât satele din preajmă. Cele mai mari investiții le vom face în localitățile din apropierea Orheiului, trebuie să le creăm condiții celor care lucrează la Orhei, dar care nu vor să locuiască la bloc, ci în casă, la țară. Ne reușește să implementăm mai multe proiecte datorită faptului că banul public se cheltuie rațional. Vom găsi soluții, astfel încât toate satele din raionul Orhei să fie modernizate. Din păcate, suntem nevoiți să ne confruntăm cu provocări mari, prețurile au crescut considerabil și, în loc să cheltuim banii prevăzuți pentru proiectele de infrastructură, suntem nevoiți să le dăm pentru facturi”, a punctat Dinu Țurcanu.

Și vicepreședintele raionului Orhei, Tatiana Platon, a menționat că echipa Partidului „ȘOR” va face tot posibilul pentru a implementa proiectele benefice pentru oameni.

„Cei de la guvernare fac tot posibilul să ne pună bețe în roate, să majoreze prețurile, pentru a face cât mai puține, dar cu tot sufletul și dârzenia încercăm să ne îndeplinim promisiunile făcute în fața dumneavoastră. Sperăm ca în fiecare an să renovăm măcar câte 3000 de metri pătrați de drumuri, astfel încât să finalizăm reparația tuturor drumurilor din localitate. La mulți ani, Seliște!”, a menționat Tatiana Platon.

La rândul său, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, se arată mândru că echipa sa a reușit să implementeze încă un proiect important și că satele Moldovei se dezvoltă și se îndreaptă spre normalitate.

image-2022-07-19-104240 image-2022-07-19-104251 image-2022-07-19-104404 image-2022-07-19-104408 image-2022-07-19-104429 image-2022-07-19-104440 image-2022-07-19-104533

Inapoi la arhiva noutaților