[ X ]
[ X ]
[ X ]
Echipa Partidului „ȘOR” continuă să dezvolte satele din Moldova. O estradă a fost construită în satul Stolniceni, raionul Edineț
15 Noiembrie

Echipa Partidului „ȘOR”, în frunte cu Ilan Șor, continuă să dezvolte satele din Republica Moldova și să le schimbe în bine aspectul. În nordul țării, mai exact în satul Stolniceni, raionul Edineț, a fost construită și inaugurată o estradă de vară, unde vor putea fi organizate reprezentații artistice și unde localnicii se vor putea odihni și petrece timpul liber împreună cu cei dragi. Astfel, satul Stolniceni devine un exemplu de dezvoltare rurală în raionul Edineț.

Localnicii sunt foarte bucuroși că satul se dezvoltă. Potrivit lor, toate investițiile îi asigură localității un viitor prosper.

„Îi suntem recunoscători lui Ilan Șor pentru această estradă, unde vom putea să ne plimbăm, să ne distrăm”, a menționat o femeie.

„Este nemaipomenită această estradă. Este un proiect binevenit, mai ales pentru tineri. Le suntem recunoscători tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect”, a spus un bărbat.

Primarul satului Stolniceni, Serghei Lupașco, s-a arătat foarte recunoscător pentru susținerea echipei Partidului „ȘOR”, care a contribuit la realizarea multor proiecte benefice pentru oameni.

„Estrada de vară reprezintă o platformă cu o suprafață de peste 350 de metri pătrați de trotuar, zece bănci, cinci coșuri de gunoi și peste 200 de becuri care iluminează estrada. De asemenea, terenul adiacent este amenajat, a fost amplasat gazon. Timp de peste 30 de ani, mai exact, de la destrămarea Uniunii Sovietice, în localitatea noastră nu s-a construit nimic, ce a mai rămas a fost vândut sau distrus. Cu ajutorul echipei Partidului „ȘOR”, a fost construită această estradă, unde fiecare localnic, împreună cu copiii, nepoții, pot petrece timp liber. Suntem foarte recunoscători pentru acest proiect”, a declarat primarul Serghei Lupașco.

La eveniment a participat și deputatul Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova, care a reiterat că echipa din care face parte este singura care își îndeplinește promisiunile făcute în fața cetățenilor.

„Partidul „ȘOR” nu stă pe loc. În fiecare săptămână, sunt inaugurate sau finalizate proiecte benefice pentru oameni. Din păcate, atitudinea față de formațiunea noastră este una ostilă. În opinia celor de la guvernare, cei care lucrează pentru oameni trebuie arestați, ținuți în pușcărie. În pofida tuturor, noi suntem și mai puternici, continuăm să luptăm și să facem lucruri bune pentru oameni. Mă bucur că în localitatea dvs. a fost construită această estradă, că mamele vor avea unde să-i plimbe pe copii cu cărucioarele și că vârstnicii vor avea unde să se odihnească”, a menționat Reghina Apostolova.

În context, liderul Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, a declarat că, împreună cu echipa sa, vor continua să construiască și să modernizeze satele din Republica Moldova.

„Trăim vremuri complicate, pline de minciună, trădare și batjocură la adresa cetățenilor Republicii Moldova. Cei care au promis vremuri bune, au adus haos, deznădejde, sărăcie și teamă de ziua de mâine. Eu și echipa Partidului „ȘOR” am fost, suntem și vom fi alături de oameni și facem tot ce ne stă în putință pentru a le asigura confort, siguranță și bunăstare. Construirea estradei de vară reprezintă o dovadă în plus că echipa noastră lucrează pentru oameni și pentru oferirea unei perspective satelor noastre. Acest loc îi va reuni pe localnici, care vor avea unde să petreacă timp liber alături de cei dragi. Împreună am făcut multe lucruri frumoase. Știu că suntem în stare să facem mult mai multe, dacă vom fi uniți și dornici de a lupta pentru un trai decent, acasă, în Moldova”, a dat asigurări Ilan Șor.

Construirea estradei de vară este al doilea proiect implementat de echipa Partidului „ȘOR”, în satul Stolniceni. Acum doi ani, la inițiativa lui Ilan Șor, a fost construit un teren de joacă pentru copii. În prezent, se desfășoară lucrările de asigurare a localității cu apă.

image-2022-11-14-232245 image-2022-11-14-232306 image-2022-11-14-232313 image-2022-11-14-232337

Inapoi la arhiva noutaților