[ X ]
[ X ]
[ X ]
Echipa Partidului „ȘOR” continuă să construiască terenuri de joacă
5 Ianuarie

Sărbătoare în comuna Piatra din raionul Orhei. Echipa Partidului „ȘOR” a construit și inaugurat un nou teren de joacă. Acesta este cel de-al treilea teren construit în comună, pe lângă cel din satul Jeloboc, din componența acesteia, care a fost amenajat anterior. Copiii profită de vremea neobișnuit de blândă din această perioadă și se distrează cât pot de mult la noul loc de joacă. 

Cei mai încântați de noul teren de joacă sunt copiii, care au primit și cadouri din partea lui Moș Crăciun. Și părinții sunt bucuroși că ai lor copii vor fi în siguranță.

„E un cadou binevenit, mai ales acum când copiii sunt în vacanță. Nu vor mai sta în casă, în fața ecranelor. Și noi, părinții, facem seara plimbări, venim până la acest teren de joacă și mai stăm de vorbă unii cu alții. Le mulțumim celor care au realizat acest proiect”, a spus o localnică.

„Până nu demult, în locul terenului de joacă a fost o râpă adâncă și o groapă de gunoi. Acum însă e foarte frumos, curat. Copiii au unde să se joace. Le mulțumim tuturor. Vom veni cu nepoții la acest teren de joacă”, a adăugat o pensionară.

Primarul comunei Piatra, Radu Bușila, a menționat că este mândru că a reușit să finalizeze acest proiect, demult așteptat de localnicii care locuiesc în preajma locului de joacă.

„Am promis că vom construi un teren de joacă în această parte a satului și iată că o nouă promisiune a fost îndeplinită. Atât copiii, cât și părinții și bunicii au posibilitatea să petreacă timp liber împreună. Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat la implementarea acestui proiect”, a afirmat Radu Bușila.

În context, președintele raionului Orhei, Dinu  Țurcanu, a declarat următoarele:

„Mă bucur că a fost construit acest teren de joacă și că am reușit să le facem copiilor un cadou, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Sper că părinții vor ști unde își petrec copiii timpul liber și că nu vor mai fi nevoiți să plece departe de casă, pentru a găsi un loc de joacă”.

Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a menționat de mai multe ori că investițiile în copii reprezintă o prioritate pentru el și echipa sa. Și asta deoarece, acestea reprezintă investiții în viitorul țării. El a dat asigurări că va continua să implementeze proiecte de pe urma cărora au de beneficiat atât copiii, cât și adulții.

În raionul Orhei, echipa Partidului „ȘOR” a construit peste 70 de terenuri de joacă. Astfel de terenuri au fost construite și în alte localități administrate de primarii formațiunii lui Ilan Șor.

image-2023-01-05-094957 image-2023-01-05-095010 image-2023-01-05-095030 image-2023-01-05-095116 image-2023-01-05-095125 image-2023-01-05-095134 image-2023-01-05-095158

Inapoi la arhiva noutaților