[ X ]
[ X ]
[ X ]
Echipa Partidului „ȘOR” continuă să aducă lumina pe străzile din satele Republicii Moldova
28 Octombrie

Echipa Partidului „ȘOR” continuă să aducă lumina pe străzile din satele din țara noastră. Asta în timp ce actuala guvernare a PAS vrea ca localitățile să rămână în beznă. Recent, în satul Dușmani, raionul Glodeni, a fost dat startul implementării proiectului privind iluminatul public. Localnicii așteaptă de zeci de ani să aibă lumină pe străzi, iar visul lor este foarte aproape de a deveni realitate. 

Locuitorii satului Dușmani spun că sunt foarte mulțumiți că aspectul localității lor se schimbă pe zi ce trece și că, în sfârșit, vor avea lumină pe străzi.

„Mulțumim frumos lui Ilan Șor. M-am bucurat foarte mult că s-a reparat drumul, mă bucur că vom avea și curent electric. Trebuia să mergem pe drum cu lanterna sau cu oricare sursă de lumină, acum vom putea ieși mai des noaptea pe străzi. Satul nostru va fi frumos, modern. Toată nădejdea e în echipa Partidului „ȘOR”, a făcut multe promisiuni pe care le îndeplinește”, a menționat un vârstnic.

„Suntem în vârstă și avem mare nevoie de lumină pe străzi. Ori de câte ori mergeam noaptea pe drum, se întâmpla câte un incident. Ba, dădeam într-o groapă, ba ne împiedicam de o piatră și ne rupeam mâinile sau picioarele”, a spus o locuitoare a satului Dușmani.

„Ani de zile, satul nostru se ducea de râpă. De când localitatea este administrată de echipa Partidul „ȘOR”, lucrurile se schimbă în bine, s-au reparat și drumurile, a fost construit un teren de joacă pentru copii, iar acum ne aduce lumina pe străzi. Suntem tare mulțumiți”, a adăugat o altă femeie.

„Am 54 de ani și niciodată nu fost lumină pe străzi. Ne-a fost foarte greu. Îi mulțumim lui Ilan Șor, îl susținem în tot ceea ce face. Mulțumim și pentru drumurile reparate. Întotdeauna am mers prin glod până la gât. Acum, satul prinde viață. La magazinele sociale, lansate de el, găsim tot ce ne trebuie cu câțiva lei mai ieftin, dar ne bucurăm”, a spus o pensionară.

Dirigintele de șantier, Anatolie Valenti, susține că lucrările privind montarea sistemului de iluminare stradală decurge conform planului.

„Lucrările de asigurare a iluminării satului Dușmani se efectuează conform tuturor normelor și cerințelor de securitate. Lucrările sunt efectuate calitativ. Lucrările de instalare a corpurilor de iluminat ar trebui să se încheie la sfârșitul toamnei”, a spus electricianul Anatolie Valenti.

În context, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, reiterează că asigurarea confortului și siguranței pentru cetățeni reprezintă o prioritate pentru el și echipa sa.

„PAS și Maia Sandu fac tot posibilul ca să ne distrugă țara, ca localitățile noastre să rămână în beznă, ca oamenii să îndure foame, frig și să se confrunte cu sărăcia, cu prețuri și tarife mari. Noi nu le vom permite asta. Vom lupta pentru un trai decent, pentru fiecare cetățean. Atât timp cât vom fi uniți, vom fi puternici și vom avea șanse mai mari de câștig”, este mesajul transmis de la Ilan Șor.

În satul Dușmani, locuiesc aproximativ 2000 de oameni.

dusmani-at-oct-26-14-47-42 dusmani-at-oct-26-14-45-02 dusmani-at-oct-26-14-44-39 dusmani-at-oct-26-14-40-07 dusmani-at-oct-26-14-43-28 lumina

 

Inapoi la arhiva noutaților