[ X ]
[ X ]
[ X ]
Echipa lui Ilan Șor vine cu un nou proiect de infrastructură în municipiul Orhei
8 August

Echipa lui Ilan Șor din Orhei a lansat cel mai mare proiect de infrastructură din cartierul Lupoaica, care reprezintă un alt pas important pentru îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor. În prezent, se efectuează reparații de amploare pe 15 străzi din acest sector.

Această inițiativă ambițioasă nu se limitează doar la repararea suprafeței drumurilor. În cartier va fi creat un sistem modern de canalizare a apelor pluviale. Cel vechi era supraîncărcat și nu putea face față debitelor mari de apă în timpul ploilor abundente, cauzând mai multe probleme pentru locuitori. Echipa  lui Ilan Șor a luat măsuri concrete pentru a se asigura că această problemă a fost rezolvată, oferindu-le rezidenților o viață sigură și confortabilă.

Implementarea acestui proiect va îmbunătăți calitatea vieții pentru proprietarii a aproximativ 350 de gospodării, oferindu-le acces la o infrastructură rutieră modernă, convenabilă și sigură. Este pentru prima dată când acest lucru se întâmplă în ultimii 30 de ani.

Fiecare stradă reparată, fiecare soluție la problemele de infrastructură aduce țara noastră mai aproape de un nivel de trai mai ridicat.

Atunci când toate promisiunile guvernului impotent al regimului Sandu-PAS s-au dovedit a fi vorbe goale, echipa Partidului „ȘOR” rezolvă problemele cetățenilor prin acțiuni concrete, în fiecare zi. Străzile acestui cartier din Orhei sunt aduse la standarde internaționale, iar echipa politicianului de opoziție Ilan Șor confirmă încă o dată intenția sa principială – de a servi sincer cetățenii din Republica Moldova.

În pofida tuturor provocărilor și obstacolelor impuse de autoritățile centrale, echipa Partidului „ȘOR” este hotărâtă să transpună Republica Moldova la un nou nivel de dezvoltare, să o facă prosperă.

„Faptele noastre vorbesc mai mult decât vorbele goale ale unora. Împreună cu prietenii noștri mergem înainte cu încredere, suntem convinși că Republica Moldova merită mai mult decât promisiuni deșarte”, a scris pe rețelele de socializare liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.

La rândul său, viceprimarul de Orhei, Cristina Cojocaru, a promis că lucrările vor fi efectuate în timp record, conform celor mai înalte standarde și folosind cele mai noi tehnologii internaționale.

Echipa Partidului Politic „ȘOR” continuă să transforme municipiul Orhei în cel mai minunat oraș. Astfel de proiecte de infrastructură de mare anvergură demonstrează că pașii concreți și angajamentul sincer față de cauză și oameni sunt cheia pentru un viitor prosper și sigur al Republicii Moldova.

photo_2023-08-08_11-41-59-2 photo_2023-08-08_11-42-01 photo_2023-08-08_11-42-03 photo_2023-08-08_11-42-04 photo_2023-08-08_11-42-05 (1) photo_2023-08-08_11-42-08 photo_2023-08-08_11-42-09

Inapoi la arhiva noutaților