[ X ]
[ X ]
[ X ]
Echipa lui Ilan Șor le-a surprins și în acest an, în mod plăcut, pe femeile din țară
8 Martie

În mod tradițional, echipa Partidului „ȘOR” le-a surprins în mod plăcut pe femeile din mai multe localități din raioanele din țară, dar și din Capitală, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Reprezentanți ai formațiunii le-au împărțit doamnelor și domnișoarelor flori, dulciuri și ilustrate cu mesaje de felicitare.

Cu brațele pline de flori și daruri. Așa le-au întâmpinat membrii echipei formațiunii lui Ilan Șor pe femeile din Chișinău, Orhei și Bălți, pe care le-au întâlnit, în această dimineață, pe stradă. Cadouri cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii au primit și doamnele din localitățile administrate de primari din partea Partidului „ȘOR”.

Reprezentanții formațiunii lui Ilan Șor le urează tuturor doamnelor și domnișoarelor să fie sănătoase, împlinite și fericite.

„Este știut faptul că fericirea femeii depinde inclusiv de situația materială a familiei sale. Iată de ce nu trebuie să uităm că ziua de 8 Martie nu este doar un prilej pentru a ne exprima dragostea și aprecierea față de femei, ci are și o semnificație istorică și politică. Echipa Partidului „ȘOR” va depune în continuare eforturi pentru ca femeile și familiile din Moldova să nu se confrunte cu greutăți economice și sociale, să creeze locuri de muncă decente, bine plătite, pentru ca toți cetățenii să aibă parte de siguranță, confort și bunăstare”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook al partidului.

Cu un mesaj de felicitare a venit și liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.

„Cu ocazia sărbătorii de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, Vă transmit cele mai sincere și calde urări de bine. În nume personal și al întregii echipe a Partidului „ȘOR”, Vă mulțumesc pentru tot ce faceți zi de zi. Sunteți o sursa inepuizabilă de inspirație și putere pentru întreaga societate, iar astăzi, cu atât mai mult, Vă dorim să fiți răsfățate și copleșite de daruri pentru efortul și devotamentul pe care le manifestați față de familie, muncă și comunitate. Aceasta zi Vă este dedicată întru totul și Vă asigur de tot respectul și recunoștința bărbaților, pentru frumusețea, eleganța și grația Voastră, dar mai ales pentru darul Vostru de a aduce lumina, căldura și iubirea în viața noastră. Să fiți mereu fericite, împlinite și iubite, să aveți parte de sănătate și succes și să Vă bucurați de fiecare moment al vieții. La mulți ani, dragile noastre!”, este mesajul transmis de Ilan Șor.

vly8cn-2023-03-08-56-45_photo_2023-03-08_10-54-49 (2) photo_2023-03-08_10-54-44 photo_2023-03-08_10-54-51 photo_2023-03-08_10-54-49 photo_2023-03-08_13-42-34 photo_2023-03-08_13-42-36

Inapoi la arhiva noutaților