[ X ]
[ X ]
[ X ]
Echipa lui Ilan Șor continuă să implementeze proiecte de infrastructură. În satul Bolohan a fost inaugurat un parc modern pentru familii
29 Iunie

Un parc modern pentru toată familia, care include un teren de joacă, terenuri și echipamente sportive, spații verzi și de recreere, a fost construit și dat în exploatare în satul Bolohan, raionul Orhei, datorită eforturilor depuse de întreaga echipă a Partidului „ȘOR”.

Acesta este unul dintre zecile de proiecte sociale implementate în localitățile din raion în ultimii ani, fapt care demonstrează că formațiunea condusă de Ilan Șor a reușit să realizeze ceea ce a promis în campaniile electorale: să facă viața oamenilor mai bună!

În cadrul evenimentului de inaugurare a terenului de joacă, coordonatorul noului Bloc Politic „Șansă. Obligații. Realizări. – Ș.O.R.”, Ilan Șor, le-a promis localnicilor că împreună cu echipa pe care o conduce va construi o viață frumoasă în Bolohan, astfel încât să se mândrească cu originea lor și să nu fie nevoiți să apuce calea pribegiei, așa cum au făcut peste un milion de moldoveni, în ultimii 30 de ani.

„Dragi prieteni, dragi locuitori ai raionului meu drag! Vreau să vă felicit cu acestă mică sărbătoare – deschiderea terenului de joacă și a parcului din satul vostru. Cunoașteți foarte bine cum am schimbat noi orașul Orhei, de aceea scopul nostru este ca întreg raionul să devină la fel de frumos. În decursul celor trei ani și jumătate am reușit să iluminăm fiecare sat din raion, am construit terenuri de joacă acum ne ocupăm de parcuri și drumuri. Noi vom transforma raionul Orhei într-un raion de vis!”

Primarul localității Bolohan, Tatiana Plătică, și-a exprimat recunoștința, din numele localnicilor, față de Ilan Șor și echipa lui, pentru întregul suport acordat autorităților în ultimii ani.

„Vă mulțumesc pentru susținerea pe care ne-o oferiți, domnule președinte, Ilan Șor. Sunt convinsă că împreună vom putea implementa și alte proiecte grandioase nu doar pentru locuitorii din raionul Orhei, ci pentru întreaga țară. De asemenea, îi mulțumesc conducerii raionului pentru sprijin și încurajare.”

Vicepreședintele raionului Orhei, Tatiana Platon, prezentă la eveniment, a dat asigurări că presiunile exercitate asupra echipei lui Ilan Șor de către regimul antipopular Sandu-PAS nu o va împiedica să muncească pentru binele tuturor moldovenilor și să continue să modernizeze localitățile din întreaga țară.

„Acest proiect implementat în Bolohan vorbește de la sine despre faptul că nimic nu ne poate opri să aducem îmbunătățiri în viața locuitorilor din satele noastre. Aceasta ne inspiră și ne motivează să continuăm. În cei trei ani și jumătate de când primarii noștri conduc satele din raionul Orhei, am demonstrat că suntem singura echipă care se ține de cuvânt.”

Încă de la lansarea pe piața politică din Republica Moldova, Partidul „ȘOR” a întreprins măsuri concrete pentru a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor, prin proiecte sociale și de infrastructură, cum sunt: construirea și modernizarea terenurilor de joacă și a parcurilor, a instituțiilor de învățământ, a instituțiilor medicale și a caselor de cultură, construirea drumurilor și a iluminatului stradal modern în sate și orașe, asigurarea locuitorilor din localităților administrate de echipa lui Ilan Șor cu transport gratuit.

De asemenea, Partidul „ȘOR” a susținut persoanele sărace sau aflate în situații dificile, oferindu-le oportunitatea să achiziționeze produse alimentare la prețuri accesibile, prin intermediul magazinelor sociale „MeriȘor”, cu excepția regiunilor unde vânzarea pâinii sociale la prețul de 1 leu a fost interzisă de regimul Sandu-PAS, acum câteva luni.

Toate aceste proiecte frumoase, care cu adevărat îmbunătățesc viața cetățenilor, vor fi implementate în continuare de către noul Bloc politic „Șansă.Obligații.Realizări. -Ș.O.R.”, coordonat de Ilan Șor. Iar obstacolele create de Maia Sandu nu vor împiedica echipa lui Ilan Șor, care acum este mai numeroasă și mai unită, să dezvolte Moldova, să o facă înfloritoare și să aducă zâmbete pe fețele copiilor, părinților și bunicilor lor.

photo_2023-06-28_16-22-13-4 photo_2023-06-28_16-22-16-2 photo_2023-06-28_16-22-14-2 photo_2023-06-28_16-22-14-3

Inapoi la arhiva noutaților