[ X ]
[ X ]
[ X ]
Echipa lui Ilan Șor continuă faptele bune. Un teren de joacă va fi construit la Cioc-Maidan
26 Mai

În satul Cioc-Maidan din municipiul Comrat va fi construit un teren de joacă modern. Promisiunea a fost făcută de către noul bașcan ales al Găgăuziei, Evghenia Guțul, care a i-a înmânat astăzi primarului un voucher cadou cu ocazia hramului localității.

„Fie ca pacea și liniștea să ajungă în casele și sufletele voastre, să vi se aprindă speranța într-o viața mai bună! Să vă fie fericiți copiii și nepoții, care vă vor fi mereu alături, acasă, și nu în străinătate, în căutarea unei vieți mai bune. Fie ca ei să-și trateze părinții și bunicii cu grijă, să-și crească singuri copiii și să nu-i lase în grija rudelor”, le-a urat Evghenia Guțul locuitorilor satului Cioc-Maidan.

Cu ocazia principalei sărbători a localității, care a împlinit 217 ani de la înființare, șefa autonomiei i-a înmânat primarului Gheorghe Gorelko un certificat din partea echipei lui Ilan Șor pentru construcția în viitorul apropiat în satul Cioc-Maidan a unui teren de joacă frumos, confortabil și colorat.

„În calitate de bașcan ales al Găgăuziei, vă promit că, împreună cu echipa Partidului „ȘOR”, vom face totul pentru ca viața voastră și a tuturor locuitorilor autonomiei să se îmbunătățească în fiecare zi. Vom îndeplini toate promisiunile pe care le-am făcut în timpul campaniei electorale și chiar mai mult. Vom transforma Găgăuzia într-un plai de vis”, i-a asigurat Guțul pe participanții la festivitate.

photo_2023-05-25_11-07-57 photo_2023-05-25_15-20-08 photo_2023-05-25_15-20-23

Inapoi la arhiva noutaților