[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ea e moldoveanca delegată la INTERPOL. Cît se va cheltui din bugetul statului
10 Octombrie

Maria Corfanenco, consultant superior în Direcţia relaţii internaţionale şi integrare europeană a Ministerului Justiţiei a fost delegată de Guvernul R. Moldova la Organizaţia Internaţională a Poliţiei Criminale (OIPC Interpol), pentru suplinirea funcţiei de consilier în Direcţia juridică, începînd cu 1 noiembrie 2016, pentru o perioadă de trei ani, informează Curentul.

Conform hotărîrii, Ministerul Justiţiei va asigura achitarea indemnizaţiei pentru munca prestată la OIPC Interpol, costul asigurării medicale pe teritoriul Republicii Franceze, cheltuielile pentru transport, chirie apartament, viză, examen medical, conform condiţiilor de delegare şi cuantumului cheltuielilor prevăzute în anexa la prezenta hotărîre.

Pentru cele 2 luni din 2016, din fondul de rezervă al Guvernului vor fi alocate, echivalentul în lei al sumei de 6100 euro.

Începînd cu anul 2017, sumele necesare vor fi prevăzute în bugetul Ministerului Justiţiei, care va asigura transferarea lunară a acestora la contul funcţionarului delegat.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților