[ X ]
[ X ]
[ X ]
E timpul faptelor bune! Caritas Moldova desfășoară 2 campanii de binefacere. Detalii
29 Noiembrie

Fundația Caritas Moldova, în ajunul sărbătorilor de iarnă, desfășoară 2 campanii de binefacere, transmite CURENTUL.

Prima campanie – „Donează Împotriva Sărăciei”, este destinată persoanelor nevoiașe aflate în sărăcie extremă.

Campania constă în colectarea produselor alimentare și igienice. Un pachet va cuprinde doar cele mai necesare produse. Costul unui pachet este de 300 de lei.

„Împreună putem aduce lumină şi căldură în viaţa mai multor familii social-vulnerabile.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la Campanie: ⠀

Ø Dă Like la această postare.

Ø Distribuie postarea pe pagina ta și adaugă tag-ul: #DoneazăÎmpotrivaSărăciei

Ø Provoacă prietenii la fapte bune etichetându-i în comentarii.

Ø Alege locația și dă start faptelor bune de Crăciun:

Ø Linella 38 str.Miorita 11

Ø Linella 39 str.N.Costin 65

Ø Linella 47, str.Vasile Lupu 61/5

Ø Linella 70, or.Aeroport, bd.Dacia 62

Ø Velmart, str.Brincusi,3

Ø Velmart, bd.D.Cantemir 6,

Ø Velmart, Piața Dimitrie Cantemir, 1

Ø Mega Alina Cosmetics, com.Stăuceni, str.A.Mateevici, 81

Ø Dacă nu reușești să ajungi la magazine, putem să ne unim împreună forțele și să transferăm orice sumă de bani, poate fi vorba de 50, 100, sau 200 lei. Pentru că chiar şi o sumă mică, este deja un mare sprijin şi ajutor în suportul oamenilor nevoiaşi.

Ø Pentru a transfera fonduri accesează link-ul

Ø Campania #DoneazăÎmpotrivaSărăciei este o șansă de a face o sărbătoare adevărată celor care au nevoie de atenția și grija noastră!

Printr-un simplu gest, poți schimba o viață!”, menționează autorii.

46702101_2081446118561096_1875193587700858880_n

A doua campanie de binefacere – „Noaptea Filmelor de Crăciun”, își propune să colecteze resurse financiare pentru susținerea Centrului de Zi pentru copii din s. Petropalovca, raionul Sângerei.

„Începând cu 3 decembrie și până pe 9 puteți participa la noaptea filmelor de Crăciun, eveniment de caritate prin care ne propunem să colectăm resurse financiare pentru susținerea Centrului de Zi pentru copii din s. Petropalovca, r-nul Singerei, care este frecventat zilnic de circa 20-25 copii din familii social-vulnerabile. Prin activitatea sa, Centrul contribuie la integrarea socială a acestor copii cărora le oferă și câte o masă caldă. Din banii adunați vom acoperi o parte din cheltuielile pentru încălzirea Centrului și procurarea cadourilor de Crăciun care pentru unii apar doar în vise sau în ilustrațiile din Cărți”, menționează Fundația.

Astfel, timp de o săptămână începând cu orele 20:00, la Tucano Coffee de pe str. Pușkin 15 și str. Alexandru cel Bun 91A, se va desfășura „Noaptea filmelor de Crăciun”.

Mai jos vedeți lista filmelor care vor fi difuzate:

• „Viaţă minunată” este un film american realizat în 1946, în regia lui Frank Capra. James Stewart interpretează rolul principal, pe George Bailey, omul care primeşte cel mai frumos dar de Crăciun Alături de Stewart, din distribuţie mai fac parte Donna Reed şi Lionel Barrymore.

• „Singur acasă”, 1 şi 2 – Cu Macaulay Culkin în rolul principal, ambele filme sunt comedii foarte reuşite, de văzut în familie. În centru se află o familie numeroasă şi un băieţel pe nume Kevin, care se vede nevoit să ţină piept unor hoţi cam… nătârăi.

• „Cum a furat Grinch Crăciunul” este un film bazat pe cartea cu acelaşi nume a lui Dr. Seuss. Îl are în centru pe Grinch, un personaj care urăşte Crăciunul, deşi s-a născut într-un orăşel ai cărui locuitori par obsedaţi de această sărbătoare.

• „Miracolul de pe strada 34” este un film clasic, foarte popular printre telespectatori. Ecranizarea mai recentă o are în distribuţie pe Mara Wilson, interpretând o fetiţă căreia mama ei i-a spus că nu există Moş Cră Iar când Moşul apare, în carne şi oase, adulţii trebuie convinşi că acesta este real.

• „A Bad Mom’s Christmas” -Trei mame suprasolicitate și subapreciate sunt împinse dincolo de limite și renunță complet la resposabilitățile lor convenționale. Toate cele trei aleg să-și ofere o mult așteptată doză de libertate și distracție în vacanța de iarnă.

• „Colindă de Crăciun” are mai multe ecranizări, realizate după cartea lui Charles Dicken. Filmul spune povestea lui Scrooge, mizantropul care este vizitat în noaptea de Ajun de fantoma trecutului, fantoma prezentului şi fantoma viitorului.

• „Office Christmas Party” – o super-comedie ”, cu Jennifer Aniston și Jason Bateman. În timp ce Carol, managerul companiei, încearcă să oprească planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou, acesta apelează la colegii lui care să-l ajute să pună totul la cale.

„Bilete nu vor fi emise, fiecare dintre voi poate contribui cu o donație în bani, astfel:

Cu 50 lei oferiți un pachet cu dulciuri;

Cu 100 lei dăruiți o jucărie;

Cu 150 lei îndepliniți un vis de a primi o cutie mare cu surprize”, se mai spune în comunicatul Fundației.

47206181_2084249634947411_3904641625917227008_n

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților