[ X ]
[ X ]
[ X ]
E specialistă în PR, dar vrea să fie Primar! Unde va candida Natalia Efros
15 August

Specialista în PR și Comunicare, Natalia Efros, declară, pe blogul său personal că vrea să devină primarul localității sale – Pașcani, transmite CURENTUL.

În postare, Natalia Efros punctează că după ce a combinat munca și meseria cu administrația publică, și-a făcut curaj să accepte o nouă provocare, și anume să construiască ceva pentru oamenii din localitatea natală.

„Chiar dacă am și alte proiecte pe care le demarez asta nu mă împiedică să dedic următorii 4 ani administrației locale din rol de primar, pentru că la 13 km distanță de Chișinău trebuie să avem o localitate curată, amenajată, cu acces la cele mai elementare conexiuni (sistem de canalizare, apeduct, drumuri, trotuare pentru siguranța copiilor), pentru că instituțiile din localitate trebuie să funcționeze constant, corect și exclusiv în interesul oamenilor, pentru că zonele de deșeuri trebuiesc amenajate în așa fel încât să nu inhalăm mizeria care se emană, pentru că, comuna Pașcani are nevoie de #upgrade, de revenire la normalitate, de restart și de perspective adevărate. La fel de mult îmi doresc să reușesc să unific spiritul comunității, să fim nu doar vecini, dar și prieteni”, scrie Natalia Efros pe blogul său.

Cristina Parfeni

c38en-ziua-c3aen-care-am-hotc483rc3a2t-cc483-pot-mai-mult

Inapoi la arhiva noutaților