[ X ]
[ X ]
[ X ]
E pasionat de fotbal încă din copilărie. Un deputat dezvăluie ce naționale va susține la Campinatul de Fotbal din acest an
14 Iunie

Deputatul socialist, Grigore Novac, va susține naționalele Federației Ruse, Spaniei și Serbiei la Campionatul Mondial din acest an, care se desfășoară în Federația Rusă.

La solicitarea reporterului CURENTUL, Grigore Novac a spus că fotbalul îl iubește din copilărie încă.

„Încă de mic copil am îndrăgit sportul în diferite domenii, iar fotbalul nu a fost o excepție.

Nu întâmplător fotbalul este numit „sportul rege”, iar eu cred că acest calificativ îl merită fără îndoială.

Sute de milioane de oameni care sunt fani al acestui minunat gen de sport, în fiecare an sunt cu ochii pe ecrane atunci când se desfășoară Campionatul Mondial, European, Liga Campionilor ori alte turnee importante.

Fanii mai înrăiți, parcurg mii de kilometri pentru a susține selecționata ori echipa favorită alături de care sunt atunci când sărbătoresc o victorie, dar și atunci când trec prin momente mai grele pentru echipă.

Eu sunt unul din sutele de milioane care iubesc fotbalul și această pasiune vine încă din copilărie. Jucam fotbal la școală, după ore, jucam fotbal ori de câte ori aveam posibilitate, pe stadion, pe orice timp, chiar dacă ploua ori era mai frig”, ne-a spus Grigore Novac.

De asemenea, Grigore Novac a spus care este clubul său preferat de fotbal.

„Ca și orice persoană care iubește fotbalul, am și eu un club pe care îl susțin mereu, pe care îl admir și pe care îl voi susține indiferent de perioadele prin care vor trece. Eu sunt fan al fotbalului spaniol, iar clubul favorit este FC Barcelona. Chiar dacă este așa și parcă la prima vedere ar suna straniu, însă eu mai admir încă două cluburi, pe galactici și pe cei de la Zenit Sankt Petersburg”, a punctat socialistul.

Totodată, deputatul ne-a spus și pe cine din jucători admiră.

„De-a lungul timpului am admirat mai mulți jucători de valoare, însă dacă să vorbim de trecut, aș spune că Zinedine Zidane este unul din cei mai buni jucători din istoria fotbalului, iar dacă să ne axăm pe prezent, atunci Lionel Messi este geniul fotbalului tuturor timpurilor și cred că nu am exagerat când am spus acest lucru”, a spus Grigore Novac.

Grigore Novac va susține la acest mondial 3 selecționate.

„La acest mondial, care începe astăzi voi ține pumnii pentru trei selecționate și anume pentru țara gazdă Rusia, voi susține Spania și Serbia”, a spus Grigore Novac.

Campionatul Mondial de Fotbal se desfășoare în acest an în Federația Rusă în 12 orașe gazdă.

novac

novac1

Dumitru Garcaliuc

Inapoi la arhiva noutaților