[ X ]
[ X ]
[ X ]
După o pauză în muzică, revine cu noi proiecte! Interpretă: „Curând începe o nouă etapă în viața mea și desigur în cariera muzicală…”
20 Iulie

Kătălina Rusu a luat o pauză de câțiva ani de la muzică – a devenit mamă prima dată şi s-a dedicat maternităţii, mai mult, acum e în aşteptarea celui de-al doilea copil. Cu toate astea, artista anunță că în august va lansa o nouă producţie muzicală, de altfel fiind o nouă etapă în viaţa sa, informează CURENTUL.

Astfel, Kătălina, pe social media, a dezvăluit: „Curând începe o nouă etapă în viața mea și desigur în cariera muzicală, un nou proiect mai aproape de suflet, cu multe povești inspirate din realitate, în care fiecare dintre voi cred eu că se va putea regăsi.”

La fel, interpreta a anunţat că, foarte curând vine cu prima piesă – „Suflet gol” din noul său proiect marca Ancromusic.

Amintim că, Kătălina Rusu în s-a căsătorit în 2018 cu Andrei Croitoru. Iar în anul 2020 a devenit mamă de fetiţă pentru prima dată. Totodată, în acest an a anunţat că este însărcinată din nou.

Precizăm că, ultima melodie lansată de ea a fost acum 2 ani, fiind cover la piesa – „Invitat” interpretată de The Motans.

Cristian Tomac

Inapoi la arhiva noutaților