[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dumitru Robu: Voi depune tot efortul pentru a redobândi încrederea cetățenilor în Procuratură
31 Iulie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a prezentat astăzi angajaților Procuraturii Generale pe Procurorul General interimar, Dumitru Robu, informează CURENTUL.

„Dumitru Robu este un om din sistem, acesta e un lucru foarte important. A activat alături de dumneavoastră și cunoaște domeniul. Evident că, are o misiune dificilă, pentru că societatea așteaptă acțiuni concrete și poate mai dure, mai hotărâte”, a spus șeful statului, referindu-se inclusiv la frauda bancară.

De asemenea, Președintele a precizat că mandatul lui Robu e unul limitat și prin noiembrie ar putea fi numit noul Procuror General.

La rândul său, Dumitru Robu a spus că, astăzi, e prematur să anunțe primele sale acțiuni sau să vină că răspunsuri la multe întrebări din societate.

„Vin doar cu un mesaj: Voi depune tot efortul pentru a redobândi încrederea cetățenilor în Procuratură”, a subliniat Procurorul General interimar.

Amintim că, Dumitru Robu a fost numit, ieri, în funcția de Procuror General interimar, prin decret prezidențial, la propunerea Parlamentului, care a desfășurat un concurs pentru această funcție.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților