[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dumitru Diacov: Socialiștii și PAS dictează agenda. Este un lucru mai prost decât cred unii
1 Aprilie

Deputatul democrat Dumitru Diacov nu a participat la ședința de ieri a Parlamentului fiind bolnav de COVID-19, dar spune că a urmărit ședința și a făcut câteva concluzii, transmite CURENTUL.

Dumitru Diacov a spus că, în primul rând, nimeni nu ascultă unul pe altul.

„Prima impresie – nimeni nu ascultă unul pe altul. Nu numai partidele din parlament, dar și ce e mai dramatic – instituțiile statului;

Agresivitatea comunicarii – și în sală, și în afară, pe rețelele de socializare. Comentariile de pe la televiziuni la fel – din start este clar cine și pe ce parte a baricadei este. Nu contează – e jurnalist, jurist,analist sau specialist în careva domeniu”, spune Diacov.

Deputatul menționează că socialiștii și PAS dictează agenda.

„Este un lucru mai prost, decât cred unii. Vocea celorlalți devine neimportantă. Ei trebuie numai repede să se orienteze și să se alinieze cursului dominant. Același proces se produce și în societate – „dominanții” devin agresivi și impart societatea într-ai „noștri și ai voștri”.

Ca rezultat v-om avea și reacția respectivă – taberele adverse cu trompete merg la anticipate, iar mulțimea dezamăgită si deziluzionată stă acasă și privește nedumerită la ce se intâmplă in jur. Vă mai aduceți aminte de procentul alegătorilor care au venit la urne la ultimele alegeri in Romania? Dar situația cu Covidul de atunci sa tot inrautațit…”, mai spune Diacov.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților