[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dorin Recean, în discuții cu comisarul european Nicolas Schmit și directorul general al OIM, Gilbert Houngbo
11 Aprilie

Reformele inițiate și implementate de Guvern în domeniul muncii și al protecției sociale au fost printre subiectele discutate de către prim-ministrul Dorin Recean, în cadrul unei întrevederi cu comisarul european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit, și directorul general al Organizației Internaționale a Muncii (OIM), Gilbert Houngbo. 

Șeful Executivului a mulțumit oficialilor pentru sprijinul din partea Uniunii Europene și a OIM, menționând că Guvernul lucrează într-un ritm accelerat pentru a asigura o piață a muncii modernă, eficientă și incluzivă.

„Obiectivul nostru este integrarea europeană, depunem eforturi pentru ca cetățenii să se bucure de cele mai bune condiții de muncă și de trai acasă”, a afirmat Dorin Recean.

Menționăm că, mâine, 11 aprilie, la Chișinău va fi lansat un nou proiect finanțat de Uniunea Europeană „Suportul UE pentru o piață a muncii mai incluzivă în Republica Moldova”. Proiectul, cu un buget de două milioane de euro, va fi implementat de OIM.

Inapoi la arhiva noutaților