[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dorin Drăguțanu – audiat. Detalii de la ședința Comisiei privind frauda bancară
23 Iulie

Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Alexandru Slusari, Președintele Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigării fraudei bancare, astăzi – în urma audierilor, a comunicat mai multe detalii, informează CURENTUL.

„Astăzi, am avut următoarea rundă de audieri, ce-i drept nu s-a prezentat Emma Tăbârță. Din spusele dumneaei – se simte rău. Păcat, acum se simte rău întreg sistemul bancar. Îi dorim sănătate, probabil că altă dată o vom audia”, a comunicat Slusari, cu referire la fostul viceguvernator Emma Tăbârță.

În același timp, Slusari a confirmat prezența fostului guvernator al BNM, Dorin Drăguțanu. „S-a prezenat domnul Drăguțanu. Din punctul nostru de vedere, a fost o încercare de a plasa responsabilitatea. Dânsul plasează responsabilitatea pe Guvern, asta e poziția dumnealui”, a declarat Slusari.

Despre următoarea ședință, președintele Comisiei a declarat că, va avea loc joi, la ora 10.

„Este invitat fostul ministru al Finanțelor Anatol Arapu, fostul ministru al Economiei, actual deputat – Andrian Candu, și simplul prim-ministru Iurie Leancă. Probabil că, aici vom încheia audierile”, a precizat Slusari.

„Urmează să analizăm oportunitatea audierii unor persoane care se află în locurile de detenție”, a mai adăugat președintele Comisiei.

Mihaela Conovali

 

Inapoi la arhiva noutaților