[ X ]
[ X ]
[ X ]
Doi bărbați au fost prinși cu droguri asupra sa
2 Iunie

Un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma patrulărilor intensive a străzilor și prin ogrăzile blocurilor de locuit din sectorul Râșcani, pe str. Kiev, au observat doi indivizi, care aveau un comportament suspect, transmite CURENTUL.

Bărbații observând angajații poliției au schimbat brusc direcția de deplasare prin ce au trezit și mai mari suspiciuni. Bărbații au fost stopați și somați să prezinte actele de identitate. În urma verificării bărbații s-au dovedit a fi cu vârstele de 27 și 34 de ani, locuitori a capitalei.

Ulterior polițiștii au depistat asupra lor o seringa, 2 obiecte cu care au consumat droguri, un pachet de tip ZipLock în care se afla o substanță cristalizată de culoare albă asemănătoare cu drog. Bărbații au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pachețelul cât și obiectele depistate au fost ridicate și sigilate în cadrul procesului de documentare conform legii, fiind expediate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP. În dependență de rezultatele expertizei aceștia vor fi atrași la răspundere conform legislației în vigoare.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților