[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dodon: „Mi-am exprimat recunoștința și sprijinul față de reprezentanții societății civile din regiunea transnistreană”
17 Octombrie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut astăzi o întrevedere cu Oleg Horjan, politician și persoană publică din regiunea transnistreană, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a declarat că și-a confirmat interesul pentru dinamizarea dialogului cu toți reprezentanții interesați din regiune, în diverse formate și platforme de discuții.

„Am subliniat importanța dinamizării dialogului și a întăririi măsurilor de consolidare a încrederii între locuitorii celor două maluri ale Nistrului, subliniind, în același timp, importanța dezvoltării unei comunicări viabile cu reprezentanții conducerii regiunii din stânga Nistrului, în primul rând pentru a rezolva problemele economice și sociale cu care se confruntă locuitorii din zonă. Țin să menționez, ca în cadrul întrevederii cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, care a avut loc la Soci, l-am informat despre situația social-economică din regiunea transnistreană și despre problemele care au fost abordate la întrunirea de la Holercani de către reprezentanții societății civile, pe data de 7 octombrie curent. De asemenea, mi-am exprimat recunoștința și sprijinul față de reprezentanții societății civile din regiunea transnistreană, cu care m-am întâlnit la Holercani”, a scris Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților