[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Angajații MADRM au primit mai multe cadouri în 2020. Ce cadouri a avut ministrul Perju
17 Februarie

Mai multe cadouri au fost primite în 2020 de către angajați ai Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), transmite CURENTUL.

Potrivit Registrului de evidență a cadourilor, ministrul Ion Perju a primit 19 bucăți calendare de masă și 4 bucăți calendare de perete din partea voluntarilor anticorupție, în contextul implementării proiectului „Lupta cu corupția prin consolidarea integrității în Republica Moldova”. Valoarea cadoului a fost estimată la 560 de lei, iar calendarele au fost repartizate angajaților MADRM.

De asemenea, doi angajați al MADRM au primit în dar un mărțișor și o floare în ghiveci cu ocazia sosirii primăverii din partea Primăriei Șișcani, r-nul Nisporeni în valoare de 95 de lei.

O angajată a primit mai multe cadouri cu ocazia zilei de 8 Martie – 9 lalele, bomboane „Te ador” (Caise în ciocolată cu miez de nucă), bombonieră din sticlă, orhidee, 2 cutii bomboane „Chișinăul de seară”, șampanie „Cricova”, bomboane „Ferrero Rocher”, ceai Richard, șampanie „Lacrima Dulce”, Cricova Crisecco, bomboane „Pergale Dream”, bomboane „Trufalie Pergale Dark”. Valoarea totală a cadourilor constituie – 1 155 lei.

De asemenea, cu ocazia zilei de 8 Martie și alte angajate au primit cadouri: bomboane Ferrero Rocher 2 cutii, în valoare de 246 lei.

O angajată a primit, cu ocazia zilei de naștere, bomboane „Leonidas”, vin „Pinot Noir Saperavi” Castel Mimi și ciocolată „Heidi” în valoare totală de 320 de lei.

De asemenea, 3 angajați au primit cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă: agendă, calendare, vin, bomboane, miere de albine, nuci, umbrelă, etc., în valoare totală de 2 mii 348 lei.

Detalii mai jos:

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților