[ X ]
[ X ]
[ X ]
Directorul unui liceu din Capitală povestește despre fostul absolvent, care țintește acum fotoliul de primar al Chișinăului. Detalii!
11 Aprilie

Directorul Liceului Teoretic „Constantin Sibirschi”, Pavel Macar a povestit despre anii de școală a unui fost elev al liceului, și anume a candidatului la funcția de primar al Chișinăului din partea Partidului „Casa Noastră – Moldova”, Alexandr Roșco.

Contactat de reporterul CURENTUL, Pavel Macar a spus că fostul său elev era foarte activ.

„Alexandr Roșco a fost un elev foarte activ și implicat în toate activitățile școlare și extrașcolare. Participa la diverse concursuri și se comporta delicat cu profesorii și colegii. În general, era un băiat foarte bun. Cu el nu-ți era frică să mergi în misiuni de cercetare”, a declarat Pavel Macar.

Totodată, directorul liceului a remarcat reușita bună a elevului Alexandr Roșco, care îndrăgea îndeosebi disciplinele umaniste, precum literatura, geografia și istoria.

Alexandr Roșco este prim vicepreședintele Partidului „Casa Noastră – Moldova” și actualmente este administratorul Organizației pentru Drepturile Omului „TRIDO Moldova”.

Dumitru Garcaliuc

Inapoi la arhiva noutaților