[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputatul Oleinic: Astăzi clasa politică din Moldova a mai picat o dată testul maturității politice
12 Noiembrie

Deputatul independent Alexandru Oleinic, liderul Partidului Popular din Republica Moldova (PPRM), afirmă că, astăzi, clasa politică din țara noastră a picat din nou testul maturității politice, informează CURENTUL.

„Astăzi clasa politică din Moldova a mai picat o dată testul maturității politice… Evenimentele din ultimele zile ne-au demonstrat, o dată în plus, că coalițiile/alianțele la noi se formează doar situațional, având la bază interesul îngust de partid, aroganța personală sau egoismul corporativ al unui grup de persoane pentru atingerea unui scop limitat. Dar cum rămâne cu ȚARA?

Omul politic român Ion I.C. Brătianu, mai bine de 100 ani în urmă, spunea că ”politica îți poate da din când în când satisfacții și onoruri, dar pentru un om iubitor de țară și conștient de răspunderile sale, politica este un șir neîntrerupt de griji și jertfe, un drum pe care ești sortit să culegi mai multă nedreptate decât răsplată”. Dar aceasta nu este valabil pentru clasa politică de la noi….”, a scris Oleinic, într-o postare pe o rețea de socializare.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților