[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputatul Igor Munteanu, despre o coaliție PDM-PSRM: „Sunt contradicții peste contradicții”
4 Iunie

Dacă cursul pro-european este amenințat și dacă vom avea anticipate, deputatul Blocului ACUM Igor Munteanu nu este sigur că Partidul Democrat din Moldova (PDM) nu va face coaliție cu Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), transmite CURENTUL.

Deputatul spune, pentru Radio Europa Liberă, că în contextul turbulențelor politice existente, nu poate fi sigur de nimic.

„Eu nu sunt sigur de nimic în condițiile acestei turbulențe politice, dar vreau să spun că opinia mea este să vedem cât de departe pot ajunge aceste două formațiuni. Partidul Democrat a anunțat calea a patra în octombrie-noiembrie 2018, socialiștii au declarat că nu vor forma un Guvern decât dacă sub condiția unei încălziri rapide, dramatice, drastice a relațiilor cu Federația Rusă și, în același timp, ambii jucători sau ambele partide așteaptă ca Uniunea Europeană să fie generoasă în raport cu Republica Moldova și să finanțeze în continuare proiectele legate de implementarea Acordului de Asociere. Deci sunt contradicții peste contradicții”, a spus deputatul.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților