[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputații PSRM – invitați de președintele Dumei de Stat a Federației Ruse la două evenimente de nivel internațional
17 Aprilie

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), președintele fracțiunii parlamentare a formațiunii, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul întrevederii au fost discutate aspecte legate de cooperarea interparlamentară.

În timpul discuțiilor, Zinaida Greceanîi menționat că, „fracțiunea Partidului Socialiștilor susține constant dezvoltarea relațiilor cu Rusia: deputații socialiști sunt împotriva discriminării statutului limbii ruse și interzicerii difuzării posturilor rusești. Partidul insistă asupra participării Republicii Moldova la integrarea Euro-asiatică”.

Totodată, Veaceslav Volodin a invitat-o pe Zinaida Greceanîi și deputații fracțiunii socialiștilor la Forumul Internațional „Dezvoltarea parlamentarismului”, care va avea loc în luna iulie a acestui an, la Moscova, precum și să participe în septembrie, la Conferința privind cooperarea fracțiunilor partidelor politice din țările CSI.

Andriana Cheptine

57441834_445046622908584_7315738973484089344_n

Inapoi la arhiva noutaților