[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputații „Pro Moldova” nu vin la ședința Parlamentului. Iată care e motivul!
2 Iulie

Grupul parlamentar „Pro Moldova”, astăzi – în cadrul unor declarații de presă, a anunțat că nu se va prezenta în plenul Parlamentului, iar motivul îl constituie „oprirea unei alte șmecherii a acestei guvernări privind asumarea de răspundere” – potrivit lui Candu, informează CURENTUL.

Totodată, liderul Andrian Candu a declarat că va cere investigarea cazului cu privire la Ștefan Gațcan – „prin constituirea unei comisii parlamentare de anchetă. Cazul de ieri arată că orice cetățean poate fi sechestrat și ținut sub o anumită presiune”.

„Noi ne-am adresat ieri și vom continua și astăzi să ne adresăm comunității internaționale. Vor fi trimise demersuri către ambasadele acreditate în Republica Moldova, la Consiliul Europei, la Uniunea Europeană, OSCE”, a susținut Candu.

Prin urmare, liderul s-a referit la un dialog cu opoziția. „Considerăm că este de urgență să începem consultările cu celelalte grupuri parlamentare de opoziție ca stă constatăm dezastrul în care se află țara astăzi și să avem un plan de acțiuni”, a spus politicianul.

„Vom fi foarte determinați să luptăm până la capăt și să se investigheze cele întâmplate ieri cu domnul Gațcan”, a conchis Andrian Candu.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților