[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputat PAS: „Prin alegeri parlamentare anticipate și prezidențiale vom curăța clasa politică”
18 Iunie

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Sergiu Litvinenco, afirmă că dușmanul numărul unu al țării este Igor Dodon și cu el trebuie de luptat, transmite CURENTUL.

„Deși este neplăcut ceea ce se întâmplă și regretăm asta, PAS nu va răspunde și nu va ataca partenerii. Dușmanul numărul unu al cetățenilor acestei țări continuă a fi Igor Dodon. Cu el trebuie să luptăm, pe el trebuie să-l batem, pe el trebuie să-l criticăm. Pe el trebuie să-l alungăm de la guvernare și, după aceasta, în conformitate cu legea și cu respectarea tuturor drepturilor, să facem așa încât să fie diferit justiţiei. Pentru tot răul făcut acestei țări și cetățenilor ei”, scrie pe o rețea de socializare Sergiu Litvinenco.

Tototdată, deputatul punctează că prin alegeri parlamentare anticipate și prezidențiale se poate face curățarea clasei politice.

„Soluţia PAS pentru a rezolva această criză politică majoră în care ne aflăm este curăţarea clasei politice de oamenii lui Dodon şi Plahotniuc prin alegeri parlamentare anticipate şi cele prezidenţiale, posibile după demisia lui Dodon. Cei care cred că alegerile concomitente ar fi în interesul lui Dodon ar trebui să aibă mai multă încredere în capacitatea de discernământ al cetăţenilor. Poporul este purtătorul suveranităţii şi la el trebuie să apelăm în ultimă instanţă. Aşa este democratic”, a mai scris Sergiu Litvinenco.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților