[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputat PAS: Oare noi moldovenii suntem cei mai informați din Europa privind efectul vaccinului de suntem la coada listei privind vaccinarea populației?
16 Octombrie

Deputatul PAS, Petru Frunze, spune că tot mai des este contactat de persoane pentru ai ajuta rudele apropiate internați în stare gravă cu COVID-19, transmite CURENTUL.

Deputatul se întreabă de ce doar atunci când înțeleg că pot pierde o persoană apropiată, oamenii înțeleg că infecția omoară.

„Oare până acum au decedat puțini oameni de COVID pentru a înțelege că infecție omoară oameni?

Oare noi moldovenii suntem cei mai informați din Europa privind efectul vaccinului de suntem la coada listei privind vaccinarea populației?

Dacă noi suntem mai deștepți ca toți de ce trăim mai rau ca ei?

Covidul reacționează diferit, poți sa fii bolnav, dar sa faci o formă ușoară, dar poți să fii tânăr și sănătos dar sa te omoare. Să te bage te tînăr în secriu și să lași o familie distrusă pentru că tata sau mama crede în prostiile scrise pe facebook.

În toate cazurile in care am fost apelat, persoanele infectate nu sunt vaccinate, din această constatare este evident că vaccinul salvează mulți oameni.

Hai mai bine sa avem grijă de părinți atunci când avem o certitudine mai mare ca îi putem salva.

Eu sunt vaccinat, pentru că este demonstrat că persoanele vaccinate sunt de zeci de ori mai rezistente la infecție”, spune Frunze.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților