[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputat: „Avem două probleme la alegerile prezidențiale”. Ce soluții propune
14 Septembrie

Deputatul fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze, afirmă că la alegerile prezidențiale sunt două probleme, transmite CURENTUL.

„1. Încercarea disperată a lui Dodon de-a falsifica alegerile.
2. Lupta între membrii și simpatizanții partidelor de dreapta din cauza concurenței”, menționează Petru Frunze.

Deputatul spune că ambele probleme au soluții și scrie, pe o rețea de socializare, cum se va proceda în raionul Ialoveni.

„1. Vom asigura toate secțiile de votare cu reprezentanții noștrii astfel încât locuitorii să vină cu încredere la alegeri fiind asigurați că votul nu va fi furat.

2. Având în considerație  că la conducerea raionului Ialoveni avem reprezentanți din trei partide PAS-PPDA-PLDM, am solicitat să avem o campanie în care să nu atacăm candidații celor trei partide. Totodată am solicitat colegilor din PAS să demonstrăm exemplu pentru toți de abținere de la critici. Problema țării și a raionului nu este Maia Sandu, Andrei Năstase,  Tudor Deliu sau alți candidați care își doresc binele țării. Problema țării este Igor Dodon.

Cu Igor Dodon președinte, raionul Ialoveni care achită cele mai multe impozite la buget și primește cel mai puțini bani are doar de pierdut. Președintele „tuturor” cum nu a vizitat oficial România și Ucraina așa și raionul Ialoveni.

Astfel, în raionul Ialoveni nu vom avea nici o problemă pentru a învinge. Avem obiectiv să obținem un rezultat bun în care Igor Dodon să înțeleagă ca în Ialoveni oamenii nu îl mai poate tolera și să fim un exemplu pentru toate raioanele că prin consolidarea eforturilor indiferent de viziunea politică avem posibilitate să oferim o perspectivă acestei țări”, scrie Petru Frunze.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților