[ X ]
[ X ]
[ X ]
Democrații roagă Guvernul să asigure acordarea Premiului Național din anul 2020 reprezentanților breslei medicilor și pedagogilor
5 Iunie

Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM) a venit cu o rugăminte către Guvernul Republicii Moldova, care, în această perioadă, parcurge prima etapă de selecție a candidaților pentru concursul la Premiul Național de Stat, informează CURENTUL.

„Venim cu rugămintea să efectueze o derogare de la Regulamentul prin premiul Național de Stat, care se acordă, în fiecare an, cu ocazia Zilei Independenței, și în mod exclusiv, să asigure acordarea Premiului Național din anul 2020 reprezentanților breslei medicilor și pedagogilor. Prin aceasta, considerăm că vom ține cont de o afirmație frumoasă a Sfântului Ambrozie, care spunea că nu există nici o datorie mai urgentă decât datoria de a spune mulțumesc. Asta va fi mulțumirea noastră a tuturor pentru cei care, cu riscul vieții lor, fac totul pentru aceea ca viața semenilor lor să fie mai bună, mai plină și mai asigurată”, spus Babuc, în cadrul unui briefing de presă.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților