[ X ]
[ X ]
[ X ]
Decorații pentru trei profesori din Moldova din partea Peședintelui României
5 Octombrie

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, a înmânat, astăzi, decorațiile conferite de Președintele României doamnei Eleonora Cercavschi – directorul Liceului „Ștefan cel Mare” din Grigoriopol, doamnei Eugenia Halus – directorul Liceului „Evrika” din Râbnița, și domnului Constantin Sucitu – directorul Gimnaziului din Corjova, transmite CURENTUL.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența Viceprim-ministrul pentru Reintegrare al Republicii Moldova, domnul Gheorghe Bălan.

Președintele României i-a conferit doamnei Eleonora Cercavschi Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de „Comandor”, în semn de înaltă prețuire pentru contribuția semnificativă avută la promovarea democrației în Republica Moldova și pentru consolidarea comunității de limbă și civilizație de o parte și de alta a Prutului.

Doamnei Eugenia Halus și domnului Constantin Sucitu le-a fost conferit, de către Președintele României, Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de „Ofițer”, în semn de înaltă prețuire pentru contribuția semnificativă avută la promovarea democrației în Republica Moldova și pentru consolidarea comunității de limbă și civilizație de o parte și de alta a Prutului.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților