[ X ]
[ X ]
[ X ]
Declarație: „Antimafie este singura formațiune unionistă care depune eforturi pentru a redefini dreapta prin creare unei platformei intelectuale”
28 Ianuarie

Partidul Mișcarea Populară Antimafie (MPA) s-a lansat, astăzi, oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, informează CURENTUL.

Președintele MPA, Sergiu Mocanu a declarat că a venit timpul pentru a spune „nu” acestui sistem de clanuri.

„Noi ne lansăm în campanie electorală pentru circumscripția națională, așa cum am participat și în alte campanii. Noi, MPA, mergem în această campanie cu sloganul: „E timpul să spui NU”. Noi considerăm că, pentru cetățenii RM, cei care au discernământ și cei care au urmărit activitatea MPA, a venit timpul să spună – nu, acestui sistem de clanuri din RM”, a precizat Mocanu.

La rândul său, vicepreședinta MPA, Daniela Bodrug, a menționat că, „acolo unde Antimafie nu e, nimic nu e”. „Antimafie este singura formațiune unionistă care depune eforturi pentru a redefini dreapta prin creare unei platformei intelectuale, bazată pe virtuți și pe valori occidentale. Antimafie a apărut ca o reacție de apărare, din nevoia de a răspunde unei amenințări asupra parcursului românesc și european asupra RM, care persistă din 2010 încoace. Aceste alegeri se vor termina cu o profunda criză, iar Antimafie, cu putere de decizie la nivel parlamentar, va fi un instrument eficient de intervenție asupra acestei crize și de fortificare a unei platforme intelectuale de dreapta pentru crearea unei constituante. O constituantă care să declare o nouă republică, o republică bazată pe principiile și sarcinile pe care ni le-am asumat în programul electoral al Antimafiei – Republica Unire. E timpul să spui – nu, greșelilor în politică, să susții o formațiune care întotdeauna în momente de criză a propus soluții și a avut dreptate. Republica Unirii este oferta noastră politică, este un program politic unionist, de dreapta, realizabil”, a punctat Bodrug.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților