[ X ]
[ X ]
[ X ]
Declarație: „Andrei Năstase e unic și, în același timp, e parte a unei mari echipe, cea care inspiră și te face să crezi!”
17 Mai

Vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Inga Grigoriu, afirmă că o inspiră mai multe lucruri, stări de spirit, oameni, însă, cel mai mult se simte în siguranță alături de echipă, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Inga Grigoriu a scris că este un om al echipei și doar în echipă îi iese cel mai bine să creeze, să facă ceva util societății.

„Nu te poți face auzit dacă ești singur, dacă nu știi pe cine îl ai alături, dacă nu ai încredere în cel ce îți va acoperi spatele și te va apăra atunci când furtuna îți va veni în față. Votez Andrei Năstase pentru că mă inspiră, mă uimește. Văd atâta susținere atât în țară, cât și în afara ei, încât pot afirma cu certitudine: e unic și, în același timp, e parte a unei mari echipe, cea care inspiră și te face să crezi! Ieșind la vot, astfel vei face parte din cea mai puternică și mai frumoasă echipă. Echipa celor ce vor schimbări în bine. #20mai e timpul tău să te alături!”, a scris Grigoriu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților