[ X ]
[ X ]
[ X ]
Datele actualizate privind alertele de călătorie în alte state
17 August

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează cetățenii Republicii Moldova despre actualizarea alertelor de călătorie pentru mai multe state (conform situației din data de 14 august 2020), comunică Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova, transmite CURENTUL.

Informația exhaustivă poate fi accesată pe site-ul ministerului www.mfa.gov.md (banner: Alerte de călătorie COVID-19) sau pe adresa directă: bit.ly/33Yp8zJ

Pentru cetățenii Republicii Moldova care sunt în străinătate și au nevoie de asistență și informații în contextul pandemiei COVID-19, recomandăm monitorizarea actualizărilor publicate pe paginile web și Facebook a misiunilor diplomatice sau oficiilor consulare din statele de reședință. Lista poate fi accesată pe site-ul web al ministerului: bit.ly/3gJ0bfu

Totodată, pentru consultații telefonice, ministerul are activat Centrul de Apel al MAEIE al RM, care poate fi contactat la numerele:

☎️0 80 090 990 – (gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova)
☎️+373 22 788 722 – din străinătate

Operatorii au program de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00 (ora Republicii Moldova). În afara programului cu publicul, puteţi expedia un mesaj: prin email la callcenter@mfa.gov.md sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților