[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dacă până pe 15 iulie situația nu se va înrăutăți în Republica Moldova la capitolul COVID, urmează să fie eliminate aceste restricții!
29 Iunie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în urma unei întrevederi cu Premierul și Președintele Parlamentului, a anunțat despre posibilitatea luării unor noi decizii cu privire la situația epidemiologică, informează CURENTUL.

„Am discutat astăzi cu colegii din Guvern și am convenit că, în caz dacă până pe 15 iulie situația nu se va înrăutăți în Republica Moldova la capitolul COVID, domnul Prim-ministru va propune colegilor care gestionează domeniul de sănătate publică ca după data de 15 iulie să fie scoasă obligativitatea de carantină pentru cei care intră în Republica Moldova”, a anunțat Dodon.

Totodată, el s-a referit și la posibilitatea deschiderii grădinițelor. „După data de 15 iulie, în caz dacă situația va fi favorabilă, începând cu prima etapă, localitățile rurale – cel mai probabil, va fi luată decizia de deschidere a activității grădinițelor. Evident, în funcție de situația epidemiologică în fiecare localitate în parte”, a comunicat Dodon.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților