[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dacă nu trece în turul doi! Candidatul PPRM la șefia capitalei: „Luni voi…”
17 Mai

Cel mai tânăr candidat pentru funcția de Primar al capitalei, Maxim Brăila, candidatul Partidului Popular din Republica Moldova (PPRM), este sigur că va ajunge în turul II, informează CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, comentând datele sondajelor prezentate în spațiul public care-l prezintă drept candidat cu șanse foarte slabe de a prelua șefia capitalei, Maxim Brăila a menționat că „nu e un secret că sondajele sunt cumpărate”.

„Cine plătește, acela comandă muzica. Cel mai important sondaj pe care l-am realizat eu în această campanie electorală e faptul că am mers din ușă în ușă, am mers în suburbii, curțile blocurilor și în toate sectoarele municipiului, am văzut reacțiile oamenilor, am văzut problemele și am văzut care este realitatea. Sunt șanse reale de a învinge în acest scrutin. Trebuie să mergem înainte, împreună. Tinerii să iasă masiv la votare. Ne revedem în turul II”, a precizat candidatul.

Totodată, fiind întrebat, totuși, cum va proceda dacă nu ajunge în turul II, Maxim Brăila a menționat că, luni, împreună cu echipa, va lua o hotărâre, pe care o va face publică.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților