[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dacă nu ajunge Primar General, va lupta pentru fotoliul de deputat! Cine este candidatul?
21 Aprilie

Deși consideră că are șanse mari să treacă în turul doi al alegerilor noi în municipiul Chișinău, fostul vicepreședinte al Comisiei Naționale de Integritate (CNI) și candidatul Partidului Verde Ecologist (PVE), Victor Strătilă este gata să lupte și pentru fotoliul de deputat la alegerile parlamentare din toamna anului 2018,  informează CURENTUL.

„Decizia va fi comună. N-o să-mi înainteze eu singur candidatura, ci va decide partidul. Eu sunt dispus să contribui la schimbarea situației politice în Republica Moldova, să vină oameni noi, tineri și integri”, ne-a declarat el.

După plecarea din CNI, Victor Strătilă nu doar și-a reluat licența de avocat, dar și a revenit  la activitatea în cadrul PVE, de care-și leagă mari speranțe.

Victor Strătilă are 51 de ani și este jurist de profesie. Din aprilie 2013 a deţinut funcţia de vicepreşedinte al CNI. Până a fi numit la CNI, Strătilă a fost avocat şi consultant în cadrul unor proiecte ale UE în R. Moldova. Timp de 5 ani, în 1994-1999, a fost anchetator superior, apoi procuror al secţiei anchetă penală a Procuraturii Chişinău.

Dumitru Garcaliuc

Inapoi la arhiva noutaților