[ X ]
[ X ]
[ X ]
Curat ca lacrima? „Nu am fost implicat în scheme de corupție”. El e candidatul!
24 Aprilie

Candidatul Partidului „Casa Noastră-Moldova” pentru funcția de Primar General al Capitalei, Alexandr Roşco, se declară a fi cel mai potrivit pentru această funcție pentru că niciodată nu a fost implicat în scheme de corupţie, informează CURENTUL.

„Mereu am luptat pentru dreptate. Fiind orăşean, de 32 de ani cunosc problemele reale ale oraşului. Nu sunt candidat al oligarhului Plahotniuc, sunt candidat al chişinăuienilor”, a declarat Alexandr Roşco.

În acelaşi timp, Roşco încă nu ştie care va fi prima dispoziţie pe care o va semna la venirea în funcţie, dar spune că sigur va fi una de care vor avea nevoie chişinăuienii. Iar dintre problemele de bază cu care se confruntă locuitorii Capitalei şi pe care intenţionează să le soluţioneze în perioada mandatului său, Alexandr Roşco a menţionat fenomenul corupţiei, construcţiile ilegale şi defrişarea spaţiilor verzi.

În 2016, Alexandr Roşco a candidat la funcţia de primar în localitatea Ochiul Roş din Raionul Anenii Noi. La acele alegeri, Roşco a obţinut 0 voturi.

Dumitru Garcaliuc

Inapoi la arhiva noutaților