[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cum un „nu mai pot” i-a transformat viața! Soțul unei antrenoare de fitness: Soția mea, o bombă cu energie, acum 2 ani, simțea că pierde contactul cu…
31 Octombrie

Antrenoarea de fitness Ina Kishlaru e mamă a trei copii, iar doi ani în urmă a lansat proiectul dedicat mamelor – „Fitness Mama”, ajutând 150 000 de femei să-şi revină în formă, iar totul – grație soţului ei, Alexei, transmite CURENTUL.

Alexei Kishlaru, pe reţele de socializare, a dezvăluit cum a început totul.

„„Lioșa, eu nu mai pot…” În acea seară, era complet epuizată. Recent se născuse Savelii, al treilea nostru copil, și ea iarăși a intrat în perioada (de fapt nici nu ieșise din ea) de concediu de îngrijire a bebelușului. Fiind în acea perioadă de 5 ani deja, soția mea, o bombă cu energie, simțea că-și pierde contactul cu propria persoană. Dedicată copiilor și familiei noastre, dar fără un plan propriu de viitor. Atunci a început discuția profundă în format de coaching, unde, întrebare după întrebare, scoteam din ea pasiunea, valoarea și îi construiam împreuna vocația” – spune el.

La fel, mai spune el că discuția ceea, în 2 ani s-a transformat într-un proiect dedicat femeilor – Fitness Mama, prin care Ina, până la moment, a ajutat deja peste 150.000 de femei din toată lumea să-și recapete încrederea în forțele proprii și să-și transforme viața în una mai frumoasă prin motivație, fitness, nutriție și comunitate.

„Uitându-ne în urmă, înțeleg că, acum 2 ani, acea discuție ar fi putut să nu aibă loc, dacă eu aș fi ignorat acel mesaj: «Lioșa, eu nu mai pot așa….». Uneori o clipă de atenție la ceva “nesemnificativ” poate aduce o transformare radicală în viață, și apropo – nu mereu în sensul pozitiv…Eu și acum învăț să trăiesc cu ochii deschiși, cu urechile ciulite și să nu pierd niciun semnal transmis de univers. Se zice că unii au succes, iar alții nu. Eu zic că unii sunt atenți la semnele pe care le dă universul, iar alții pur și simplu le ignoră”, a conchis el.

Amintim că, Alexei şi Ina Kishlaru sunt părinţii a trei copii – Susanna – de 7 anişori, Semion – de 5 ani şi Savelii – de 2 anişori.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților