[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cum au reacționat la rezultatele alegerilor contracandidații socialistului Nesterovschi, învingător în circumscripția nr. 10
26 Februarie

La alegerile parlamentare, în circumscripția uninominală nr. 10 – orașul Bălți, au luptat pentru fotoliul de deputat șase candidați, iar învingător a ajuns socialistul Alexandr Nesterovschi. În context, CURENTUL vă propune să vedeți cum au reacționat pe rețele de socializare unii dintre contracandidații săi, după aflarea rezultatelor.

Democratul Serghei Iordan a mulțumit „pentru votul acordat Mie şi Partidului Democrat!”.

Candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS, Arina Spătaru a menționat pe o rețea de socializare că „Moldova se va schimba, indiferent ce vor unii sau alții”. „Aceste alegeri au fost deloc libere și deloc corecte. Am înțeles că Moldova are nevoie de caractere. Mulțumesc celor care au acordat un vot pentru calea corectă a R. Moldova. Mulțumesc echipelor reunite ale platformei DA și PAS și tuturor reprezentanților societății civile. Începând de astăzi R. Moldova se va schimba, indiferent ce vor unii sau alții! Vom proteja voturile voastre!”, a scris Arina Spătaru.

Candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru”, Elena Grițco, a mulțumit votanților pentru susținere. „Din partea mea și a întregii echipe a „Partidului Nostru” vă mulțumim pentru susținerea Dvs.. Duminică a fost o zi deloc ușoară pentru Bălți și țara noastră. Bălțenii au decis. Duminică, precum și pe parcursul a 4 ani ne-ați demonstrat că susținerea Dvs. e mare. Aceasta a fost doar o bătălie, iar războiul noi îl vom câștiga. Vom lupta pentru drepturile Dvs., pentru fiecare locuitor al acestui oraș. Vom fi alături de Dvs. așa cum am promis”, a spus Elena Grițco, într-un video pe o rețea de socializare.

De menționat că, în această circumscripție au mai candidat și Pavel Verejanu din partea Partidului Politic „Șor” și Rubțov Serghei din partea Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM).

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților