[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cum a afectat COVID-19 activitatea vamală? Directorul Serviciului Vamal oferă răspunsul
26 Martie

Serviciul Vamal activează la capacitate maximă chiar și în contextul situației epidimiologice și a stării de urgență în țară. Despre aceasta comunică directorul Serviciului Vamal, Sergiu Burduja, în cadrul unui interviu pentru CURENTUL.

Sergiu Burduja afirmă că vameșii poartă acum o imensă responsabilitate.

„În contextul situației epidemiologice din țară și a declarării stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova, Serviciul Vamal activează la capacitate maximă. Suntem în prima linie de control și purtăm, alături de alte instituții ale statului, o imensă responsabilitate față de cetățeni. Cred că această epidemie influențează activitatea multor autorități, care și-au asumat o misiune extrem de importantă privind minimizarea riscului de răspândire a virusului.

Tocmai din acest motiv, Serviciul Vamal a sistat toate ședințele cu agenții economici, seminarele de instruire, audiențele cu cetățenii și alte manifestații care implică interacțiunea directă între persoane, însă sarcinile de bază ale autorității sunt executate în deplină măsură”, a spus Sergiu Burduja.

Interviul integral îl puteți citi aici.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților