[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cu ce se ocupă acum Viorel Chetraru: „Am încheiat un contract pe 5 ani cu…”
17 Iulie

Lucrează în afara țării într-o companie internațională și nu-și face planuri pe viitor – așa cotitură i-a pregătit destinul lui Viorel Chetraru după ce a plecat din funcția de director al Centrului Național Anticorupție în 2017.

Solicitat la telefon de reporterul nostru, Viorel Chetraru a relatat că a încheiat un contract de muncă pe cinci ani cu o companie internațională care prestează servicii aproape în toate țările din Europa. Din principii de confidențialitate, Chetraru a refuzat să divulge atât domeniul în care se bazează compania, cât și țara în care se află. Chetraru a adăugat că nu știe când va reveni în Moldova și, în caz că revine, nu mai dorește să funcționeze pe domeniul public.

Mandatul lui Viorel Chetraru a expirat la data de 25 octombrie 2017. El a fost numit în funcția de director, pe atunci, al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei în luna noiembrie 2009. Ulterior, mandatul său a fost prelungit și în luna octombrie 2012, acesta fiind deja în fruntea CNA, în total, timp de opt ani.

Dumitru Garcaliuc

Inapoi la arhiva noutaților