[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cu ce s-a soldat cursa de alergat „Mileștii Mici Wine Run”?
21 Ianuarie

Combinatul de vinuri de calitate Mileștii Mici a găzduit, în acest weekend, cursa de alergare „Mileștii Mici Wine Run 2019”, la care au participat peste 350 de sportivi, transmite CURENTUL.

Printre participanții la competiție s-au numărat atât atleți amatori, cât și sportivi profesioniști din Moldova și din străinătate.

Sportivii au depășit o distanță de 10 km prin galeriile de vinuri ale beciurilor Mileștii Mici, la o adâncime de aproape 100 de metri, familiarizându-se cu tradițiile, cultura, istoria și patrimoniul țării noastre. În unele secțiuni ale traseului, au fost instalate puncte de animație cu muzică, dansuri și bucate naționale.

Primii finaliști în rândul bărbaților, au fost:

Liviu Croitoru

Vitlie Gheorghita

Andrei Bogaci

Primele trei femei, care au finalizat cursa, au fost:

Natalia Zbîrnea

Zinaida Sacara

Svetlana Șepeleova

După înmânarea medaliilor și a cadourilor din partea partenerilor, sportivii care au achiziționat pachete extinse au participat la o excursie și o degustare, unde au putut gusta din cele mai alese soiuri de vinuri moldovenești.

Cursa „Mileștii Mici Wine Run” a fost organizată de Sporter în parteneriat cu panoul de anunțuri gratuite – 999.md, cu susținerea și participarea Combinatului de vinuri de calitate Mileștii Mici. Acest eveniment sportiv a avut loc sub patronajul brandului turistic național „Tree of Life”(Arborele vieții).

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților