[ X ]
[ X ]
[ X ]
Crește lista artiștilor care vor evolua duminică, pe scena din PMAN. Interpretul rus Egor Kreed va încânta publicul cu melodiile îndrăgite
18 Iunie

Egor Kreed este un alt interpret renumit care va evolua duminică, pe scena din PMAN.

Interpretul din Rusia, Egor Kreed se alătură artiștilor care vor evolua duminică, 19 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale, în cadrul concertului dedicat Zilei Absolventului. Avionul cu care a venit celebrul interpret a aterizat în după-amiaza zilei de sâmbătă, pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Rapperul Egor Kreed nu a făcut declarații de presă. Organizatorul concertului, activistul civic, Veaceslav Valico, a menționat, însă, că interpretul îi așteaptă cu drag pe toți locuitorii Republicii Moldova, duminică, în PMAN, începând cu ora 15:00.

288173657_413216150729835_5325963777085879167_n-2

„Oaspetele nostru a sosit, dar este foarte obosit și ne-a rugat să-l lăsăm să se odihnească și să se pregătească pentru evenimentul de mâine. Duminică, începând cu ora 15:00, îi va întâmpina pe toți participanții la concertul dedicat Zilei Absolventului”, a declarat Valico.

Pe lângă interpretul Egor Kreed, va încânta publicul cu melodiile preferate regele muzicii pop din Rusia, Filip Kirkorov, precum și cântăreții Dava și Vanea Dmitrienko. Ultimii au ajuns la Chișinău sâmbătă dimineața. Atât interpreții ruși, cât și organizatorii promit un eveniment de excepție, unde vor fi surprize de neuitat. Intrarea e liberă pentru toți doritorii.

Inapoi la arhiva noutaților