[ X ]
[ X ]
[ X ]
Controlul infecției Coronavirus: O mamă cu un copil au fugit de la unitatea de urgență fără a fi investigați
12 Martie

La moment sunt 30 de cazuri suspecte de infectare cu Coronavirus, dintre care 9 sunt copii. Despre aceasta a comunicat ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui briefing de presă, transmite CURENTUL.

Viorica Dumbrăveanu a spus că 11 persoane se află la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase. „Ieri un caz dintre cele 2 a fost confirmat, iar în al doilea caz au fost prelevate probele încă o dată, iar pe parcursul zilei vom face precizările de rigoare”, a spus Viorica Dumbrăveanu.

De asemenea, Viorica Dumbrăveanu a spus că în cazul primei paciente depistate cu Coronavirus dinamica este pozitivă, starea acesteia se îmbunătățește. În cazul celorlalte persoane, una are stare satisfăcătoare, 2 persoane au o stare cu gravitate medie.

De asemenea, autoritățile informează despre o mamă cu un copil suspecți de Coronavirus, care nu a vrut să rămână la efectuarea testelor și să fie examinat și copilul. După ce a agresat cadrele medicale, mama cu copilul a fugit din unitatea de urgență. Poliția o caută.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților