[ X ]
[ X ]
[ X ]
Contracandidații învingătorului în circumscripția nr. 12 au mulțumit votanților săi
26 Februarie

La alegerile parlamentare, în circumscripția uninominală nr. 12, orașul Sîngerei, au luptat pentru fotoliul de deputat șase candidați, iar învingător a ajuns democratul Gheorghe Brașovschi. În context, CURENTUL vă propune să vedeți cum au reacționat pe rețele de socializare unii dintre contracandidații săi, după aflarea rezultatelor.

Candidatul Partidului Politic „Șor”, Igor Țîbîrnă, a mulțumit celor care i-au acordat votul. „Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru sprijinul acordat. Mulțumesc celor, care au votat pentru mine! Am participat pentru prima dată în viață într-o campanie elctorală și am văzut cât de mulți oameni mă susțin. Mulțumesc întregii echipe. Felicit întregul Partid Politic ”ȘOR”, care a câștigat mandate în Parlament. Aceasta înseamnă că țara noastră va deveni una mai bună. Suntem puternici și vom continua schimbarea Moldovei spre bine, indiferent dacă e perioada electorală sau o zi obișnuită!”, a scris Igor Țîbîrnă.

Comunistul Viorel Neaga, la fel, a mulțumit alegătorilor pentru susținere. „Multumesc tuturor pentru sustinerea si implicarea de care s-a dat dovada pe parcursul campaniei electorale! Va doresc sanatate, succese, speranta si incredere intr-un viitor prosper!”, a scris Viorel Neaga pe o rețea de socializare.

De menționat că, în această circumscripție au mai candidat și socialistul Vasile Luca, candidatul independent Roșca Ion și candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS, Oazu Nantoi.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților