[ X ]
[ X ]
[ X ]
Conducerea SPPS și un grup de ofițeri de protecție – decorați de Mitropolitul Vladimir
8 Septembrie

Conducerea Serviciului de Protecție și Pază de Stat și un grup de ofițeri de protecție au fost decorați cu înalte distincții bisericești de către Înaltpreasfinţitul Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi al Întregii Moldove, transmite CURENTUL.

Întâistătătorul a apreciat atitudinea și aportul Serviciului de Protecție și Pază de Stat la edificarea și menținerea, prin activitatea pe care o desfășoară, a unui climat de siguranță în țară, menţionând că Biserica Ortodoxă este mereu predispusă de a ajuta celor care servesc Patria în exercitarea atribuţiilor deloc uşoare care le revin.

Directorul SPPS, Iaroslav Martin a mulțumit Mitropolitului Chişinăului şi al Întregii Moldove pentru distincţiile acordate ofiţerilor SPPS şi încrederea vis-a-vis de activitatea desfăşurată în slujba ţării şi a poporului. La fel, a menţionat că Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat este mereu deschis pentru a acorda sprijinul şi aportul necesar pentru buna organizare și desfășurare a vizitelor înaltelor feţe bisericeşti care vin să viziteze Republica Moldova.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților