[ X ]
[ X ]
[ X ]
Comerțul stradal din sectorul Ciocana al Capitalei va fi lichidat! Polițiștii de comun cu APL vor conlucra în acest sens
7 Decembrie

În scopul combaterii comerțului neautorizat pe teritoriul sectorului Ciocana, angajații Inspectoratului de Poliție Ciocana, de comun cu reprezentanţii Administrației Publice Locale, au instituit grup de lucru și elaborat planul de acțiuni întru combaterea fenomenului dat, transmite CURENTUL.

Polițiștii Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Ciocana de comun cu angajații preturii, au realizat un complex de măsuri de prevenire și lichidare a comerțului stradal.

În urma verificărilor efectuate pe bulevardul Mircea cel Bătrân, str. Petru Zadnipru, Igor Vieru și Alecu Russo, comercianții ambulanți neautorizați, au fost informați cu privire la norma legală care interzice comerțul în stradă, sancțiunile care survin în urmă încălcării legislației în domeniul comerțului neautorizat și modalitatea amplasării acestora în piața din sectorul Ciocana.

Astfel, în rezultatul măsurilor efectuate, au fost informați cetățenii sectorului că produsele procurate trebuie să fie din magazinele specializate, dar nu din stradă și să nu încurajeze comercianții ambulanți de a desfășura activitatea de comerț ilegală.

Totodată, a fost stabilită o rută de patrulare formată din trei angajați ai Inspectoratului de Poliție și un funcționar public din cadrul Preturii sectorului Ciocana cu statut de agent constatator.

În acest context polițiștii și angajații preturii sectorului Ciocana, vor fi implicați zilnic pe adresele sus indicate, la menținerea ordinii publice și neadmiterea comerțului stradal.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților